ما در این مقاله به مبحث طراحی دکوراسیون کلینیک و بیمارستان می پردازیم. جهت انجام تمامی خدمات و طراحی دکوراسیون مانند: طراحی دکوراسیون مغازه ، پوشاک ، فروشگاهی ، دکور مغازه ، دکوراسیون داخلی و ….. میتوانید با گروه معماری پایاتک  تماس بگیرید.

طراحی دکوراسیون اماکن بهداشتی و درمانی

طراحی دکوراسیون کلینیک و بیمارستان

امکانات بهداشتی برای بهبود زندگی بیمارانشان وجود دارد و طراحی داخلی باید این را بیان کند. به طور سنتی، مراکز مراقبت های بهداشتی با انجام کارهای ساده مانند نصب آثار نقاشی پاستلی بر روی دیوارها، سعی کرده اند فضای داخلی خود را جذاب تر کنند. آنها می توانند بهتر عمل کنند. طبق مقاله‌ای ، با عنوان «زیبایی‌شناسی بهتر در بیمارستان‌ها می‌تواند بیماران شادتر و سالم‌تری را ایجاد کند»، شواهدی وجود دارد که نشان می‌دهد طراحی داخلی می‌تواند بخشی از روند درمان باشد و بیان می‌کند که «شواهد بالینی نشان می‌دهد که طراحی بهتر می‌تواند بهبود یابد. سلامتی بیماران» و این طراحی زیبا از نظر زیبایی نیز به بهبود روحیه بیماران کمک می کند. این را تصور کنید، شما در حال قدم زدن به یک ساختمان پزشکی هستید که نمای بیرونی زیبا و زیبایی دارد. شما مادربزرگتان را روی ویلچر هل می‌دهید یا فرزندتان را به داخل می‌برید و یک بار از درها دیوارها کاملاً سفید و پر از نقاشی‌های تصادفی از گل و میوه است. داخل هوا سرد است و نور رشته ای در دوردست کمی سوسو می زند. این تجربه ای است که میلیون ها آمریکایی هر سال دارند.
بیشتر بخوانید: طراحی دکوراسیون رستوران 
در زیر لیستی از 10 ایده طراحی داخلی برای مراکز بهداشتی ارائه شده است. طراحی دکوراسیون اماکن بهداشتی و درمانی

1. زیبایی شناسی جسورانه ایجاد کنید

جسورانه برو فضای داخلی اولین برداشت شما از ورود به یک مرکز بهداشتی است. دیدن زیبایی های جسورانه بلافاصله این احساس را در شما ایجاد می کند که این مکان با سایر مطب ها یا بیمارستان های پزشکی متفاوت است. طرح‌های واضح می‌توانند حس کلی اتاق را افزایش دهند و در عین حال به کاهش هر گونه اضطراب مرتبط با رفتن به بیمارستان یا مرکز پزشکی کمک کنند.

2. به یک موضوع کلی بچسبید

قرار دادن طرح‌های بسیار زیاد در یک اتاق می‌تواند ظاهری «مشغله» ایجاد کند و اتاق را کوچک‌تر و درهم‌ترددتر کند. مدرن، معاصر، روستایی، رنگارنگ و کسل کننده به خوبی با هم ترکیب نمی شوند. یکی را انتخاب کن. هدف امکانات مراقبت های بهداشتی ایجاد فضایی از آرامش است. طرح های شلوغ اغلب دقیقا برعکس عمل می کنند و سردرگمی و استرس ایجاد می کنند.

3. طرح ها را تقسیم بندی کنید

توصیه نمی شود که چندین نوع طراحی را در یک اتاق قرار دهید. با این حال، می توانید انواع مختلفی از طرح ها را در اتاق های مختلف آزمایش کنید. دو مثال واضح از این می‌توان کاشی‌های آکوستیک هندسی در اتاق امتحان بزرگسالان و یک نقاشی دیواری کارتونی در اتاق یا بخشی از یک مرکز فقط برای کودکان بود. طراحی دکوراسیون اماکن بهداشتی و درمانی
بیشتر بخوانید: طراحی دکوراسیون داخلی مغازه خرازی 

4. بدانید چه زمانی از رنگ استفاده کنید

دانستن زمان استفاده از رنگ می تواند تفاوت زیادی ایجاد کند. به طور خاص، استفاده از رنگ های روشن در بیمارستان کودکان ایده فوق العاده ای است. هدف از طراحی داخلی در یک مرکز بهداشتی درمانی باید این باشد که بیمار و بازدیدکننده احساس خوشایندی کنند. بیمارستان کودکان باید فضایی کودکانه داشته باشد. این شامل استفاده از رنگ های زنده است.

5. روی مناطق انتظار تمرکز کنید

چند قسمت انتظار بیمارستان شبیه داخل DMV است؟ صندلی های سرد و سخت و کمبود وسایل طراحی داخلی یکی از اصلی ترین DMV ها در سراسر کشور است. بیایید فضاهای انتظار تسهیلات بهداشتی خود را متفاوت جلوه دهیم و احساس جذابیت بیشتری داشته باشیم. رنگ باید به مبلمان و دکوراسیون اتاق انتظار اضافه شود، صندلی باید راحت باشد و در عین حال به راحتی تمیز شود، و دیوارها باید در عین مدرن بودن و کمک به کاهش سر و صدا، زیبا باشند. طراحی دکوراسیون اماکن بهداشتی و درمانی
بیشتر بخوانید: طراحی دکوراسیون مغازه 

6. تعادل شکل و عملکرد

امکانات مراقبت های بهداشتی به تحرک بیماران خود می پردازد و مبلمان باید طوری طراحی شود که این امر را در خود جای دهد. به عنوان مثال، بیمارستان ها باید قابلیت دسترسی ویلچر را در پلان های طبقه خود بگنجانند. کاناپه‌ها، میزها و صندلی‌ها را می‌توان به‌گونه‌ای قرار داد که به افراد با تحرک محدود اجازه دهد از طراحی اتاق مانند دیگران لذت ببرند.

7. فضای باز را به داخل بیاورید

درختان، گیاهان، گل ها – این موجودات زنده می توانند فضای هر اتاق داخلی را ارتقا دهند. وجود این ها در ورودی یک مرکز مراقبت های بهداشتی امکان انتقال یکپارچه از فضای باز به داخل خانه را فراهم می کند. لازم نیست در ورودی متوقف شود. شما می توانید این عناصر طبیعت را در سرتاسر محل قرار دهید. طراحی دکوراسیون اماکن بهداشتی و درمانی
بیشتر بخوانید: طراحی دکوراسیون مغازه پوشاک مردانه 

8. فضاهای خصوصی را ساکت نگه دارید

فضاهای خصوصی در بیمارستان ها و انواع دیگر مراکز درمانی وجود دارد. اینها اتاق هایی هستند که خانواده ها در آن گفتگوهای مهمی دارند و تصمیمات بالقوه تغییر دهنده زندگی را می گیرند. اگر هر اتاقی در این مرکز باید با طراحی داخلی کمرنگ شود، اینجاست. با استفاده از استراتژی برای به حداقل رساندن انواع طراحی های پر سر و صدا، خانواده می توانند روی مکالمه خود تمرکز کنند.

9. بهره وری دفتر را بهینه کنید

بیشتر نکات تا به حال بر روی بیمار و بازدیدکننده متمرکز بوده است. با این حال، این یکی به کارمندان و سایر افرادی که در این مرکز کار می کنند مربوط می شود. ایجاد محیطی مناسب برای بهره وری امکان پذیر است. Softline Floor Screens یا سایر نیمه پارتیشن ها می توانند بهره وری و تمرکز را افزایش دهند. در عین حال، این وسایل می توانند فضای باز دفتر را حفظ کنند. طراحی دکوراسیون اماکن بهداشتی و درمانی

10. پارچه های خود را بشناسید

در نهایت، و مسلماً مهمترین نکته، پارچه های خود را بشناسید. قبل از اینکه بتوانید یک بازسازی یا طرح اصلی را برنامه ریزی کنید، باید بدانید چه چیزی در دسترس است. اثاثه یا لوازم داخلی، سطوح عمودی، پارچه‌ها، دیوارها – اینها مواردی هستند که پارچه‌ها را می‌توان روی آن اعمال کرد. هنگام انتخاب پارچه باید چند فاکتور را در نظر بگیرید که عبارتند از: قابلیت شستشو، اشتعال پذیری و وزن.