ما در این مقاله به مبحث طراحی دکوراسیون مغازه لوازم خانگی می پردازیم. جهت انجام تمامی خدمات و طراحی دکوراسیون مانند: طراحی دکوراسیون مغازه ، پوشاک ، فروشگاهی ، دکور مغازه ، دکوراسیون داخلی و ….. میتوانید با گروه معماری پایاتک تماس بگیرید.
اهمیت طراحی دکور مغازه لوازم خانگی
بی شک اهمیت طراحی دکوراسیون اول به خلاقیت و خلق کردن ایده ای نوآورانه وابسته است. زیرا با خلاقیت می شود محیط را سرزنده و جادار نشان داد.
طراحی دکور مغازه لوازم خانگی تنها یک شکل زیبایی شناختی از مکان نمی باشد. این کار محیط های را طوری برنامه ریزی، آماده سازی و طراحی می نماید که پاسخگوی احتیاج های و سلیقه های مشتریان باشد.
همین امر، سبب گردیده است طراحی داخلی هم در طراحی دکور مغازه لوازم خانگی اهمیت زیادی داشته باشد. به صورت کلی، طراحی دکوراسیون فروشگاه به طراحی دکوراسیون آن محدود نمی گردد.
بی شک، بهتر می باشد در زمان ساخت مغازه همه ی جنبه های طراحی پلان، نما، متریال و… اجرا گردد. با این حال، به این علت که هدف اصلی بهبود محیط داخلی می باشد، می شود واحدهای قدیمی را هم با طراحی داخلی متحول ساخت.
بیشتر بخوانید: طراحی دکوراسیون داخلی دفتر کار
1. تجهیز کردن قفسه های مغازه لوازم خانگی
در مغازه های لوازم خانگی محصول های متنوعی موجود است.
به همین علت، محصولات می بایست به گونه ای چیده شوند که به سادگی بشود آن ها را مشاهده کرد. این کار سبب فروش ساده تر آن ها می گردد و مشتریان هم قادر هستند از محصول ها ایده بگیرند.
انتخاب کردن قفسه مناسب براساس اندازه، مساحت قابل استفاده و شکل مغازه امکان نمایش تاثیرگذار محصولات را فراهم مینماید. مشتری ها هم ساده تر در فروشگاه حرکت می نمایند.
بر همین اساس مشتری قادر است به سادگی به محصول مدنظر خود دسترسی داشته و خرید خودش را انجام بدهد.
در دو دیوارهای کناری فروشگاه بهتر می باشد استندهای ویترینی برای لوازم خانگی لوکس قرار داده شود. در وسط مغازه هم میبایست استندهای دوطرفه قرار داده شود.
2. برنامه ریزی مناسب محیط مغازه
همان گونه که در بالا بیان شد، خیلی اهمیت دارد که خریدار در مغازه راحت باشد. بر همین اساس در صورت امکان محیط را به دو بخش تقسیم نمائید.
در طراحی دکور مغازه لوازم خانگی منطقه اول، یعنی ورودی، به طور معمول وظیفه نمایش محصول های تازه و محبوب بر عهده اش است.
در اینجا بهتر می باشد از فرصت استفاده نموده و گزینه هایی را در رده های قیمتی گوناگون به مشتری ها ارائه کنید.
منطقه دوم در عمق سالن قرار گرفته است و با قفسه های زیادتری نسبت به ورودی پر می گردد. در این بخش می بایست عمده محصولات نمایش داده شده و فروخته شوند.
بیشتر بخوانید: نکات مهم در طراحی ویترین مغازه
3. تقسیم محصولات به گروه
ما عادت نموده ایم محصولات را به شکل گروهی ببینیم. به طور مثال، در مغازه مواد غذایی، کیسه گندم نزدیک برنج قرار گیرد. در مغازه های فروش لوازم خانگی هم دقیقا همین طرح اعمال می گردد.
در طراحی دکور مغازه لوازم خانگی کالاها را با در نظر داشتن کارکرد آنها به چند گروه تقسیم نمائید. برای مثال لوازم خانگی گوناگون مثل مخلوط کن و آب میوه گیری را کنار یکدیگر بگذارید.
این کار به مشتری این امکان را خواهد داد تا سریعا قسمت مدنظر را یافته و همه ی گزینه های ارائه گردیده را مشاهده نماید.
4. برچسب قیمت با اطلاعات وسیع
گذاشتن برچسب قیمت معمولی در مغازه لوازم خانگی ایده مناسبی نمی باشد. مردم تهیه کردن هر وسیله الکترونیکی را خیلی جدی خواهند گرفت.
حتما چند خصوصیت را در کنار قیمت در نظر داشته باشید تا بتوان خصوصیات کالا را به سادگی مشاهده نمود.
در این راستا، همه ی اطلاعات حائز اهمیت روی برچسب قیمت – از مدل تا قدرت – بیان خواهد شود.
بیشتر بخوانید: نکات مهم دکوراسیون فروشگاهی
5. تعریف ترافیک سازان
سازنده های ترافیک گروهی از کالاها می باشند که به افزایش ترافیک مشتری کمک می نمایند. به عبارت دیگر، این کالاها محبوب ترین و پرمتقاضی ترین میان خریداران می باشند.
چرا شناختن عوامل ترافیکی اهمیت دارد؟
اول از همه، به شما این اجازه را خواهد داد تا محصولات را به طور صحیح در اطراف سالن بگذارید.
دوم، از این راه قادر هستید بررسی محصولات دیگر را زیاد کنید یا مشتری را به خرید کالایی جدید ترغیب نمائید.
بیشتر بخوانید: اصول نورپردازی در طراحی دکوراسیون مغازه
6. نشان دادن محصولات در همان گروه
یک مشکل متداول چیدمان، ناهماهنگی می باشد. در حقیقت، در طراحی دکور مغازه لوازم خانگی هر گروه کالا می بایست به شکل جداگانه نشان داده شود.
بعضی از محبوب ترین نمونه هایی که می شود در عمل استفاده نمود عبارتند از:
- اول محصولات کوچکتر و بعد محصولات بزرگتر قرار داده می شوند تا مشتری توجه خودش را از دست ندهد.
- لوازم برقی مانند مایکروفر و سولاردام با توجه به برند انتخاب می گردند. بر همین اساس بهتر می باشد آن ها را با توجه به برند گروه بندی نمائید. همینطور، هزینه را از یاد نبرید و کالاها را از کمترین تا بیشترین قیمت نمایش دهید.
- یخچال فریزرها، جاروبرقی ها و بقیه ی وسایل بزرگتر به طور معمول بسته به اندازه و رنگ انتخاب می گردند، بر همین اساس می بایست روی این مورد متمرکز باشید.
- به شما پیشنهاد می نمائیم در هر گروه کالا مدل پیشرو را در درجه اول بگذارید، برند آن یا سایر تفاوت های ظریف اهمیت ندراد. این امر توجه و علاقه ی خریدار را به خودش جلب خواهد کرد.
7. انتخاب رنگ درست
در زمان فروش لوازم خانگی بهتر می باشد از همان اول روی رنگ بندی متمرکز شوید. در جهان مدرن هیچ محدودیتی در طراحی موجود نیست.
در طراحی دکور مغازه لوازم خانگی می شود از پالت رنگ های روشن یا تیره استفاده نمود.
از اضافه کردن خلاقیت و روندهای تازه اگر با سبک مغازه در تطابق است، نترسید. استفاده کردن از سبک های مینیمالیستی و لفت امروزه خیلی محبوب میباشد.
بیشتر بخوانید: طراحی دکور مینیمال مغازه
8. نگهداری سازه ها به شکل انعطاف پذیر
هنگامی که از عنصرهای ساختاری محیط داخلی مغازه لوازم خانگی صحبت می گردد، می بایست از امکان تغییر محیط مطمئن شد. بهترین روش برای رسیدن به این هدف، نگهداری انعطاف پذیر ساختارهای موجود می باشد.
محیط می بایست طوری طراحی گردد که امکان بازسازی و ایجاد تغییرهایی در آینده موجود باشد. دکور و چیدمان لوازم می بایست به گونه ای انجام شود که بشود اثاثیه و لوازم گوناگون را به سادگی با هم تعویض نمود.
بیشتر بخوانید: دکوراسیون داخلی سفره خانه سنتی